Wandelingen & Workshops

Agenda & Planning  vanaf  1 maart 2020  – Amsterdam en omstreken

Winterstop van 1 december 2019 tot en 1 maart 2020

zaterdag                
21 maart
17.00-18.30 uur
Fit & Mindful de Lente in
Startlocatie: Amsterdamse Bos

Een combinatie van actief wandelen en mindful oefeningen tijdens het wandelen. De wandeling duurt 1,5 uur en heeft een maximum van 8 deelnemers. De kosten zijn €12,50 p.p.

 

 

Amsterdamse Bos

Fit & Mindful

Zondag
22 Maart
17.45-19.15 uur
Meditatieve stiltewandeling bij zonsondergang.

Startlocatie: NS station Santpoort Noord

De stiltewandeling wordt gedeeltelijk begeleid. Dat wil zeggen dat je vooraf aanwijzingen krijgt hoe je deze wandeling optimaal kunt ervaren. De wandeling duurt 1,5 uur en heeft een maximum van 8 deelnemers. De kosten zijn €12,50 p.p.

Santpoort Noord

Meditatieve stiltewandeling

 

zondag
29 Maart
16.00-18.00 uur

 

Overige data:
5 , 12 , 19 April

Lente Bloesem wandelingen
Startlocatie: Amsterdamse Bos (2x), Sloterpark (2x)

Startdatum: zondag 29 maart

Een gevarieerd aanbod van wandelen in een mooie natuurlijke omgeving, mindfulness, ademhalingsoefeningen en gronden, visualisaties en zelfinzicht oefeningen. Max. 8 deelnemers, kosten €15,00 p.p.

Lente bloesem wandelingen

Amsterdamse bos & Sloterpark

 

wandelvakantie
Voorjaar 2020 /medio mei
Voorbereidingen wandelvakantie

 In november 2019 ben ik afgereisd naar Spanje, Catalonië om voorbereidingen te treffen voor een lang gekoesterde droom, wandelvakanties organiseren. Santa Coloma de farners, is een “hidden gem”, een prachtig wandelgebied gelegen aan de voet van de Pyreneeën, op nog geen 20 kilometer van de stad Gerona. Daarnaast heb ik de perfecte locatie gevonden om midden in de natuur te overnachten. Hotel rural “Can Canaleta” heeft 45 hectare grond waar geen autoverkeer komt, een grote tuin met zwembad, en uitzicht op de bergen. Voor eten wordt gezorgd, gerechten zijn homemade, vers van het land of met lokale producten gemaakt. Puur tot rust komen tijdens een 4-daagse wandelvakantie, met meditatie en mindfulness. Binnenkort meer praktische informatie.

 

Wandelvakantie Santa Coloma de farners